Accentis Sponsorship

Accentis ondersteunt het Lokerse Badminton

De Lokerse BadmintonClub is een sportvereniging die badminton aanbiedt  op alle niveau’s.

Van 4 tot 74 jaar, van topsporter tot ontspannende hobby. Het is een formule die aanslaat want we schommelen al een aantal jaar rond de 400 aangesloten leden.

 Al enkele jaren is de Lokerse BadmintonClub de grootste competitieclub van België.

We beschikken over maar liefst 26 competitie-ploegen waarvan onze eerste gemengde ploeg komend seizoen opnieuw uit komt in 2e nationale. Daar zullen we opnieuw een gooi doen naar ons ultieme doel: promotie naar de hoogste nationale reeks. Daarnaast zijn nog 8 andere teams actief in de Vlaamse competities. Onze 1e herenploeg staat momenteel 2de in de hoogste Vlaamse reeks en ook onze 1e damesploeg spelen in de hoogste reeks van Vlaanderen. Individueel staat onze topspeler Tim Van Herbruggen zelfs 1e op de Belgische ranking van het gemengd.

 Naast ons competitieve luik beschikt onze club ook over een uitstekende jeugdwerking met de Lokerse BadmintonSchool als paradepaardje. Onze jeugdwerking behaalt al héél wat jaren het A-label  en scoort steevast bij de beste ratings van Vlaanderen. Geregeld hebben we een Belgisch kampioen in onze rangen. Jaar na jaar trachten we de kwaliteit van onze jeugdopleiding nog verder op te drijven.

Naast het competitieve luik vergeten we ook de basis van onze jeugd niet waarin fun en spelplezier de grootste doelstellingen zijn.

 Tot slot hebben we nog onze recreatieve zuil waar we de jongste jaren een mooie groei hebben gekend. De oprichting van badminton voor 50+’ers was een succesvolle onderneming. En sinds 2017 doen we een gooi om ook een succesvolle G-werking op te starten. De eerste resultaten zijn alvast veelbelovend en de bestuurders dromen al stil om de Special Olympics eens naar Lokeren te halen.

Accentis steunt 'levensloop Kortrijk 2019'

Accentis Slovakia ondersteunt een lokaal ijshockeyteam via shirtsponsoring

Onze lokale plantmanager Martin Pariza is teamlid.

Accentis ondersteunt Cyclo4Cancer

Cyclo4Cancer werd rond 2010 boven het doopvont gehouden en kreeg eind 2013 een VZW structuur. De bestuursleden zijn allemaal mensen die zelf kankerpatiënt zijn -kanker draag je namelijk levenslang mee- of iemand in hun nabije omgeving hebben die kanker heeft. VZW Cyclo4Cancer heeft als basisopdracht de aandacht te trekken op het feit van de noodzaak aan nog meer wetenschappelijk kankeronderzoek. Ze hoopt dit onder meer te realiseren via het mobiliseren van alle fietsende medemensen en uiteraard ook alle andere sympathisanten tot het uitdragen van deze boodschap. Tevens wordt ruimte voorzien, o.a. via de website cyclo4cancer.be, waar zowel fietsers als lotgenoten elkaar kunnen treffen. Cyclo4Cancer ondersteunt haar missie door het organiseren van recurrente inzamelacties via diverse activiteiten zoals een spinningmarathon een Quiz, een wijnverkoop en uiteraard zijn we al sedert de start ervan aanwezig op de grote inzamelactie van Levensloop Kortrijk ten bate van de Stichting tegen Kanker. We werken samen met de officiële instanties zodat donateurs de zekerheid hebben dat iedere ingezamelde euro effectief bij het doel ‘Wetenschappelijk Kankeronderzoek’ terechtkomt.

Het Accentis team wederom belangrijk aanwezig

Opnieuw zullen ca. 20 enthousiaste atleten de Accentis kleuren verdedigen in de befaamde achtkamp van Brasschaat: 8 proeven, 8 disciplines, gespreid over 6 weken! Naast deze achtkampo neemt het team ook nog deel aan tal van andere wedstrijden zoals onder meer de 24 uren van Zolder waar het Accentis damesteam plaats mocht nemen op het hoogste schavotje!

Het volledige programma alsook resultaten kunnen geraadpleegd worden op www.achtkamp.be.

Kom er 'bij'!

Accentis ondersteunt het CARNICA project d.m.v. het ter beschikking stellen van een buitenterrein in het Accentis Business Center te Lier, voor de plaatsing van enkele bijenkorven.
Albert Einstein kon het niet beter verwoorden:
“If the bee disappeared of the suface of the globe, then man would only have 4 years of life left.
No more bees, no more pollination, no more plants, no more animals, no more man”

Accentis weekendwedstrijd 12 holes - Open Golfcentrum Ranst

Ca. 24 enthousiaste golfers waren aanwezig op de 1ste editie van de Accentis 12 holes wedstrijd.

Johan Van looy (site management Lier) verdedigde de kleuren van Accentis.

Accentis ondersteunt jeugdploegen van Basket GUCO Lier

GUCO  is de basketbalclub in Lier en we tellen meer dan 400 leden. De club telt 22 ploegen waarvan 7 seniorsploegen (5 heren/2 dames) en 15 jeugdploegen die zowel op provinciaal- als op landelijk niveau spelen.
GUCO staat bekend voor de kwalitatief hoge jeugdopleiding, die erop gericht is om op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen spelen met eigen opgeleide jeugd. Tegelijkertijd verliezen ze ook het recreatieve aspect (“sport voor allen”) niet uit het oog,
zodat Guco ook voor deze spelers die graag basketbal spelen een thuishaven zijn.

Website: www.guco.be